zatiaľ žiadne údaje
          • DEŇ MATIEK

          • 14. máj patrí tent rok všetkým mamičkám. V areáli našej Základnej školy sme túto druhú májovú nedeľu oslavovali naše mamičky spolu. Okrem srdečne nacvičovaného a odohratého programu našich žiakov nám prišli uobiť dobrú náladu aj bratia Balogovci z kapely "Family Band" z Rimavskej Soboty. Za pohostenie ďakujeme p. starostovi Gejzovi Milkovi, ktorý zafinancoval občerstvenie pre mamičky, detičky a hostí.

            Ešte raz prajeme všetkym mamičkám, babičkám všetko najlepšie k ich sviatku. Vašu lásku, oddanosť a obetovosť si naozaj vážime. Pevne veríme, že ste si tento deň užili a bol pre Vás plný lásky, smiechu, radosti a ostane milou spomienkou.

          • Preventívne aktivity CPPPaP RV

          • 12. a 17. 05.2023 nám spestrila aj Mgr. Mirka Banďošová z CPPaP RV. Svojou návštevou obohatila žiakov preventívnymi aktivitami na rôzne témy. Žiaci boli aktívny a pekne sa do aktivít zapájali, čím rozvíjali aj svoju spoluprácu a súčinnosť. Tetu Mirku ešte netrpezlivo očakávame v júni/2023.

          • "Rómske rozprávky" od divadla SpozaVoza

          • 12.05.2023 nám obohatilo deň divadelné predstavenie "Rómske rozprávky" v podaní divadla SpozaVoza. Divadlo SpozaVoza je profesionálnym nezávislým divadlom, ktoré bolo založené v roku 2012 absolventami Katedry bábkarskej tvorby VŠMU. Tvorivý tím tvoria etablovaní umelci, pedagógovia, dramatoterapeuti a študenti umeleckých odborov. Divadlo sa nám všetkým páčilo. Všetci sme sa zasmiali, zabavili a o čom si aj poučili. Tešíme sa na ich predstavenie v septembri 2023!!!